Tjänster

Mina tjänster

Jag tummar aldrig på kvaliteten av mina installationer. Med mig kan du känna dig trygg med att din anläggning är säker och uppfyller branschens alla gällande krav. Nedan är några exempel på tjänster jag erbjuder.

Elinstallation

Jag utför alla typer av elinstallationer. Det kan innebära att byta ut elcentralen, installera nya vägguttag eller dra el i ett kontorskomplex.

Solpaneler

Att utnyttja taket till att producera solel är både ekonomiskt och miljömässigt smart. Jag har lång erfarenhet av både solpaneler och batterilagring.

Nyproduktion

Vid nyproduktion är det viktigt att elen blir dragen rätt från början. Kontakta mig i startfasen av ert projekt för optimalt resultat.

Belysning och ljusutrustning

Har arbetsplatsen undermålig belysning? Syns företagsskylten för dåligt när det mörknar? Jag hjälper er projektera samt installera rätt typ av belysning.

Felsökning & reparation

Ibland krånglar belysning och apparater. Då kan din anläggning vara i behov av en felsökning. Med min erfarenhet har jag ofta en misstanke om orsaken till problemet och en bra lösning på det.

Smarta hem

Lösningar för Smarta Hem underlättar din vardag och gör ditt hem till en säkrare plats. Fråga mig så berättar jag mer om vilka lösningar som passar för just dina behov.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med ett projekt eller vill du bara bolla idéer? Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal eller begär en kostnadsfri offert.